Vem betraktar vem?

Vem betraktar vem

Vanligtvis har jag kontroll över bilderna, men varje gång jag bläddrar i Amirals- och Bergsgatemappen så hoppar Gustav Adolfspalatset fram och kvinnan i högra hörnet tar kommandot. Det känns som om hon ska säga något. Vem är du? eller Vad gör du?. Passerar jag platsen tänker jag: det är där hon står! Skulle hon mot förmodan stå där, ja, då har det kanske gått för långt … ; )

Amiralsgatan Då och Nu
Nej, hon var inte här och nu denna gången heller, men jag är vaksam …

7 tankar kring ”Vem betraktar vem?

  1. Karin Lövgren Nilsson Inläggsförfattare

   När jag tog nubilden slogs jag av tanken: ”tänk om någon knackar mig på axeln”. 🙂

   Svara
  1. Karin Lövgren Nilsson Inläggsförfattare

   En majestätisk byggnad på vars gård jag ännu inte lyckats smita in. Ska väl lyckas nån gång … 😉

   Svara
 1. Anna

  Hej! Undrar om jag får ta del av bilden utan vattenstämpeln? Bor i huset och hade varit kul med en inramad bild av detta gamla fotografi. Vänligen Anna

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.