Cecilia Ahlström /26


Klicka på bilden för att se filmen från Baltiska utställningen i Malmö 1914!

I förra inlägget om Cecilia, Cecilia Ahlström /25, funderade jag över om hon deltog som utställare på den Baltiska utställningen, men kan efter att ha kikat i utställningsberättelsen  konstatera att hon inte var det. Jag är däremot alldeles övertygad om att hon och maken Jöns besökte utställningen. Att dottern Lydia med familj också besökte utställningen vet jag, för det har Lydias barnbarn Fredrik berättat för mig.

Det känns som om tiden från mitt första möte med Cecilia bara rusat iväg, men det är ju ändå en lång resa jag gjort tillsammans med henne. Jag har svårt att inse att hon vid den här tiden planerade för att dra sig tillbaka. Det där vill jag inte tänka på än och väljer istället att gå en runda på den märkvärdiga utställningen för att komma nära henne och hennes tid. Följ med!

Baltiska utställningen i Malmö 1914

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.