”Där vi svängde de lurviga”

Jeanette Vante Rosengren och Kalle Lind bjuder i senaste A du!-avsnittet upp till dans,  mestadels kasedans, och underhållande är det! För egen del dröjer jag mig gärna kvar på Amiralen och Club 54 och hoppas att nåt framtida avsnitt också ska handla lite om Erikslust där jag tog de första ostadiga dansstegen, men dansade upp mig till Lisa Linns orkester. ”Yes Sir! That’s my baby!” Fnissar lite åt Jeanettes och Kalles övertro på vår vilja att cykla till dansen. I blåshålet Malmö var det på mitt 60- och 70-tal  spinkan som gällde. Efter att med hjälp av en halv kanna spray riggat till värsta svinryggen satte man sig inte på cykeln … : )

Lyssna nu och njut!

En tanke kring ””Där vi svängde de lurviga”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.