Den här bilden

Fotograf Rickard Bengtsson 

… av Östra Förstadsgatan 13 med Mamma-Ateljén har gäckat mig länge. Jag har aldrig besökt ateljén, men den har ändå verkat bekant. Minnet har känts tidigare än mitt behov av mammakläder, men nu har jag satt den. Radio Syd och reklam för Mamma-Ateljén! Känner mig ändå  inte riktigt färdig med bilden, för visst fanns det väl en melodislinga kopplad till reklamen? Någon som minns? 

Huset som ligger på hörnet Porslinsgatan stod tack och lov pall under 70-talets rivningsvåg i området. 

Ser nu också att damen i bild bär regnhätta! En sådan hade min mamma! När regnhättan hade torkat drogs den ihop/ vecklades samman och stoppades ner i väskan för kommande skurar. Praktiskt, men fult! 🙂

2 tankar kring ”Den här bilden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.