Det är trettondag jul

fridfull-jul-i-malmo1

… och jag känner lite för att köra ut julen. Längtar efter ljuset och vill ta in våren, men när jag kommer till klockan vet jag inte riktigt … Hos mina morföräldrar hängde en klocka som jag varje år (i läskunnig ålder) ställde mig under, snurrade på och läste texten. När under julen de klinga, klockornas manande ljud … Som om jag hade trott att texten skulle försvinna på ett år. Det där är väldigt längesedan, men jag har aldrig riktigt glömt klockan. Gick i år in i den lilla butiken Odd&Fancy på Davidshallstorg och förklarade hur klockan såg ut och att det bland annat stod FRIDFULL JUL på den. Nästa gång jag kom till butiken fick jag frågan: var det en sådan här klocka du menade? Det var det ju och nu har jag en egen. Jag tror jag låter klockan hänga kvar även om julen nästan är slut, för fridfullt får det gärna vara hela året …  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.