Det ska böjas i tid …

Bland morötter, lök och potatis sprang Robert Wedmo som då, för 36 år sedan, var morföräldrarnas ständige följeslagare på Potatisåkern i Malmö. Som agronom säger han sig idag ha mångårig erfarenhet och det tycker jag härmed är bevisat. : )

I bakgrunden ser vi Köpenhamnsvägen med Villa Vånga och det är juni 1980.

Foto: Beryl Wedmo

4 tankar kring ”Det ska böjas i tid …

 1. Robert Wedmo

  Jag snubblade över bilden av misstag och insåg först när jag läste bildtexten att det ju faktiskt var jag. Blev helt uppslukad av din sida och ditt projekt. Oerhört intressant, tack för den tid och energi du lägger ner.

  Svara
  1. Karin Lövgren Nilsson Inläggsförfattare

   Tack Robert, verkligen roligt att höra! Det är ett nöje att arbeta med dessa bilder och jag kan tala om att färgbilder från den gamla Potatisåkern är sällsynta och de här bilderna är dessutom så livliga och berättande. Jag är glad över att jag fick förtroendet att arbeta med dem. Det kommer några till med tiden.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.