En gammal fickspegel

… sökte sin historia och jag visste att jag någonstans sett en skylt ”Malmö Glasindustri” , men var? Gick till mitt bildgalleri och sökte ”Spårvägsgatan” och där satt den!

Det var verkligen i ”den elfte timmen” år 1974 som fotografen Rickard Bengtsson lyckades föreviga Spårvägsgatan 14. Om glasindustrin fick leva vidare på annan adress vet jag inte, men någon läsare kan kanske berätta? Den gamla fickspegeln som speglar alldeles utmärkt har nu fått ett hem i min handväska.

2 tankar kring ”En gammal fickspegel

  1. Eric von Gertten

    Det blev sedan Limhamnsvägen enl mitt minne – vid kontroll!! – jag mindes rätt!!
    Mitt återvändande till Malmö 1957 gick via Glas-Lindberg Kalendegatan och Järnmontering
    Limhamn

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.