För tusan!

IMG_2328

 Det är inte kartonger, halväten mat, burkar, blöjor och tonvis med fimpar som Malmö stad ska städa upp efter oss i stan – vårt gemensamma vardagsrum. Bortsett från att det strider mot lagen att slänga skräp är det äckligt att se och dessutom pantat eftersom vi alla får vara med att betala notan för det. Malmö, det är dags för en kampanj mot detta svineri och med kampanj menar jag ett helt jollerfritt besked om vad som gäller i frågan. Sjung ut!

Skulle ni råka se någon av aktörerna på bilden eller deras kolleger så ge dem ett tut, en vink eller något annat gillande!

3 tankar kring ”För tusan!

 1. Karin Sixtensson

  Håller fullständigt med!! I det fallet är jag en riktig OVE! Förfasar mig varje dag över hur det ser ut på stan´. Lite tjatigt kanske för den som alltid får höra det ;), men man blir trött på hur folk bär sig åt. Snart är det nog dags att börja gå i sådana föröjda träskor man hade på medeltiden för att slippa gå i skiten!

  Svara
  1. Karin Lövgren Nilsson Inläggsförfattare

   Man behöver nog inte vara OVE för att reagera på allt detta mög som ligger på trottoarer, i parker och var helst man vänder sig. Det är dags att ta tag i detta nu om vi ska slippa träskorna. Skit också! : (

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.