Hos Odd & Fancy

p2 för bloggen

 …en underbar vintagebutik på Davidshallstorg 8, kan du nästan jämt hitta några av mina bilder i en eller annan form. Bilderna trivs där och jag tror att det beror på omgivningen som också är av gammal fin årgång, men mina bilder stannar aldrig särskilt länge. Jag fyller på då och då och just nu har jag släppt iväg ett videbärande blomsterbud och en trumpetspelande påskhare, för snart är påsken här.

p1 för bloggen1

 

2 tankar kring ”Hos Odd & Fancy

 1. Marianne Löfstedt

  I senaste numret av Hem & Antik finns på sidan 63, bild på nysilverbestick. Finns flera modeller och storlekar. De ser jättefina ut och jag är intresserad.

  Svara
  1. Karin Lövgren Nilsson Inläggsförfattare

   Hej Marianne! Bor du i Malmö så tag kontakt med Odd&Fancy på Davidshallstorg. Det jag levererar till butiken är främst Malmöfotografier från förr och lite andra motiv i olika former. Lycka till!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.