Inte skarpaste kniven

knivlåda

 … i lådan som kastade smällaren i gårdagens match mellan IFK Göteborg och Malmö FF och inte heller kan man väl beskylla de som vräkte ur sig otidigheter mot en eller flera spelare på plan för att vara särskilt skarpa. Slöare i eggen än att klara av att lösa biljett och hitta sin sittplats på en fotbollsmatch är de ju ändå inte och därför tror jag att det finns en möjlighet att åtminstone den som kastade smällaren efter ett kännbart straff skulle begripa sambandet smällare – straff. Kanske skulle rent av några presumtiva kastare då också förstå sambandet …

Som åskådare till vilken annan tävling som helst finns det ju inte på kartan att man skulle kunna slänga in något, med eller utan ljud, på scen utan att bli bortledd och straffad för tilltaget, så varför ska en fotbollsmatch vara undantagen? Nu höjs det åter röster för kollektiva bestraffningar, men rensar det knivlådan? Vi pratar alltså om ett tilltag som kan ge någon annan fysiska och psykiska skador.

5 tankar kring ”Inte skarpaste kniven

 1. Rickard

  Vi kan i alla fall hoppas att grundregeln 3-0 till det drabbade laget tillämpas, men att tyvärr Tobias Sana för någon form av anmärkning.

  Svara
  1. Karin Lövgren Nilsson Inläggsförfattare

   Det vore ju lite plåster på såren, men löser inget. Sana bör självklart ha någon form av anmärkning även om man kan förstå hans idiotiska tilltag.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.