Om jag skulle

vid kanalen

 … försöka komma igång igen efter jul- och nyårshelgen. Jag kunde till exempel matcha den här bilden, tagen vid Södra Promenaden 1900, med en nubild. Men då måste jag ju gå ut!! Njä, kallt och blåsigt … Kanske jag skulle pumpa in nya bilder i galleriet istället? Nej, det är faktiskt lördag idag … Rörigt värre med veckodagarna i storhelgstider, men lagt kort ligger! Hur löser jag nu detta? Ett sätt är ju att helt enkelt önska mina läsare en god fortsättning på det nya året och då har jag ju ändå presterat någonting väsentligt när jag nu är inne i bloggen. Återkommer när det blir ordning och reda i almanackan … på måndag, eller vad det nu kan bli för veckodag. Så får det bli! God fortsättning på det nya året! : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.