Om Malmö Damsällskap

… skrev jag för några år sedan ett inlägg som du kan läsa här: Malmö Damsällskap
Jag funderade i inlägget över om sällskapet fortfarande var aktivt och jag kan nu berätta att det är det i allra högsta grad. Jag har förmånen att träffa sällskapet nästa vecka då jag ska berätta för dem om Anna, i skuggan av Alfred

Eftersom jag är väldigt nyfiken på Malmö Damsällskap och sällskapets historia besökte jag Malmö Stadsarkiv och hittade bland stadens minnen en mycket fin dokumentation över sällskapets göranden och låtanden ända sedan starten 1903.

 

Det lär då och då komma mera om Malmö Damsällskap som nu blir ytterligare en kategori i Malmöblickar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.