Stjärnorna på himmelen de blänkte


Fotograf Eric Jeppsson

… bakom Lucia och hennes tärnor i Limhamns kommunalhus år 1930. Samma stjärnhimmel blänkte även 30 år senare bakom en annan Lucia med tärnor. Förmodligen dammades himlen av inför varje adventstid och stiftades upp igen. Minns att det då föll på min lott att sjunga När vintermörkret kring oss står då gryr på nytt vårt kyrkoår … Jag hade övat några veckor innan, men trots det så sackade jag lite emellanåt för psalmen var svår att sjunga. Det gjorde inget för jag kunde efter mitt framträdande konstatera att inte ett öga var torrt. : ) 

Önskar er en fin och stämningsfull Lucia!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.