Det kom ett brev

IMG_1064

 … fyllt med kärlek till en potatisåker. Här odlas, skördas och säljes det och tiden är 70- och 80-tal. I brevet finns också en artikel som frågar: Vad ska man bygga här? Som ni förstår handlar det om Potatisåkern i Malmö. Svaret på artikelfrågan har vi, men minnet av hur det såg ut när området var en åker är det sämre ställt med, så tack för detta värdefulla åkerstycke av Malmöhistoria. Brevet kommer från Beryl Wedmo i Malmö som ger mig förtroendet att ta hand om dessa bilder och det är jag väldigt glad för. Det blir ett spännande då- och nu-projekt runt dagens potatisåker och jag kommer att visa varje bild när jag har klart för mig hur ”landet”  låg.

2 tankar kring ”Det kom ett brev

    1. Karin Lövgren Nilsson Inläggsförfattare

      Ja, det är väldigt trevliga bilder och i färg dessutom. Jag kan inte komma på hur det fina huset är förändrat … Får knalla ut på ”åkern” en solig dag! : )

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.