Gunnar och Sonja

… vid Triangeln år 1925.

Ibland är det som om att bilderna kallar på  mig och säger att nu vill vi synas på bloggen. Eller är det så att jag av okänd anledning kommer att tänka på en viss bild och tycker att den kallar på mig? Ibland vet jag inte. Oavsett vem som kallar på vem är vi nu på Södra Förstadsgatan alldeles invid Triangeln och Idoffs skor. Ser ni fotografens skugga? Pojken till vänster är Gunnar Sixtensson vars egna foton och släktfoton förgyller bildgalleriet. Bredvid honom står Sonja, en vän till honom och hans familj. Titta på brevlådorna! En För korsband och större brev och lådan längst till höger troligtvis för vanliga brev och så en frimärksautomat alldeles intill. Inte fel!  Märker att jag skriver om sånt ni själv kan se, men jag är rädd att ni ska missa detaljerna. ; ) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.