Praktmånen över Södertull

mane-over-sodertull

Av någon anledning var jag klarvaken 06.11 denna morgon den 14 november och tänkte först att jag måste somna om, men något fick mig att stiga upp ändå. Det var fortfarande mörkt, men jag  kunde höra att stan börjat sträcka lite på sig. Gick fram till fönstret och fick se en fantastisk måne som höll mig kvar där jag stod tills den gick ner bakom husen vid Södertull och dagen gjorde sitt inträde. Jag tror faktiskt att det var månen som väckte mig för att jag skulle få se den. Det är i alla fall vad jag vill tro. : )

3 tankar kring ”Praktmånen över Södertull

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.