Jag var ju rätt på det


Foto: Gunnar Sixtensson

… i inlägget Jag tänker högt när jag först gissade på John Wayne! Övergav den teorin eftersom jag trodde att han var ute då. I själva verket tillhörde han De Obesegrade! Filmen hade premiär i Amerika 1970 och kom till Sverige och Malmö året efter. Gatuarbetet som vi ser på tidigare inläggs bild har inget att göra med Södergatans omläggning till gågata för den kom först några år senare. Året är alltså 1971! 

Ibland kommer bilder som egentligen hör ihop i otakt. Södergatan i en hög och Gustav i en annan, men det gör inget för man får oftast veta lite mer när man tar en omväg. Veta sånt som man kan ha nytta av vid ett annat tillfälle. : )

2 tankar kring ”Jag var ju rätt på det

 1. Karin Sixtensson

  Häftigt ! Vet inte vem vi skall skylla otakten på-Gunnar eller mig och broren som tagit hand om det efter honom. Men en sak är säker-det är tur att bilderna nu hamnat dina händer! 🙂 🙂

  Svara
  1. Karin Lövgren Nilsson Inläggsförfattare

   Tack, Karin! Otakten får vi sätta på mitt konto och risken finns att det händer igen, men man lär sig en hel del när man försöker komma i takt igen. 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.