Kan det vara så

… att jag står på Limhamnsvägen och har hörnet Grönvångsgatan till vänster om mig? Känner mig inte alls säker … Ja, jag är tillbaka på 80-talets Potatisåkern och det här huset har gäckat mig länge. Jag får helt enkelt ta mig dit och leta upp det, men det får bli snart för sedan tar grönskan över och döljer husen.

Bilden inbjuder till att klättra över taggtråden och ”låna” några syrener. ; ) Fast vid närmare eftertanke kan jag kanske fråga Thordis eller Bertil om jag kan få några, för det känns som om jag känner dem nu efter att ha tagit del av alla de här fina bilderna från Potatisåkern

Foto: Beryl Wedmo

2 tankar kring ”Kan det vara så

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.